1η Διεθνής Ημερίδα: Οικονομικά της Ενέργειας.

1η Διεθνής Ημερίδα: Οικονομικά της Ενέργειας


conference-energy-economics

Ο Ελληνικός Οργανισμός Ενεργειακών Οικονομικών (H.A.E.E.) και το Ελληνικό Συνδεδεμένο Γραφείο (Hellenic Affiliate Office) του International Association for Energy Economics, διοργανώνουν στις 8 Μαΐου 2009 στο Electra Palace της Θεσσαλονίκης, την 1η Διεθνή Ημερίδα για τα Οικονομικά της Ενέργειας.

Η ημερίδα θα έχει ως θέμα την Αξιοποίηση των Ενεργειακών Πόρων και τις Επενδυτικές Ευκαιρίες στην Ελλάδα.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Ενεργειακών Οικονομικών (Hellenic Association for Energy Economics-www.haee.gr) λειτουργεί ως το Ελληνικό (Εθνικό) Γραφείο του Διεθνούς Οργανισμού Ενεργειακών Οικονομικών (www.iaee.org).

Πρόκειται για μια ανεξάρτητη αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, που απευθύνεται σε εταιρείες και στελέχη, ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για την Ενέργεια και τα θέματα που την αφορούν, προωθώντας την εφαρμογή των Οικονομικών, σε θέματα καινοτομίας, επενδύσεων και ανάπτυξης, διευκολύνοντας την επικοινωνία μεταξύ των επαγγελματιών που σχετίζονται με τον χώρο της ενέργειας.

Η εταιρεία ΑΝΑΔΕΙΞΗ αποτελεί τον φορέα υλοποίησης της συγκεκριμένης ημερίδας, που θα διεξαχθεί αρχικά στην Θεσσαλονίκη και θα επαναληφθεί και στην Αθήνα.

H είσοδος θα είναι ελεύθερη, κατόπιν δηλώσεως συμμετοχής.

Πηγή: www.anadeixi.gr

Τα πολιτιστικά μονοπάτια της Αίγινας !

  Τα πολιτιστικά μονοπάτια   Select Language Τα πολιτιστικά μονοπάτια της Αίγινας  είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Αίγινας με τη...