O Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Ιωάννη Καποδίστρια !

ΟΙΚΟ-ΛΟΓΙΚΗ ΑΙΓΙΝΑ - Για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον.:



O Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Ιωάννη Καποδίστρια !

ΣΤΗΝ ΑΓΊΑ ΠΕΤΡΟΎΠΟΛΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ

Τσίπρας: Αντλούμε δύναμη από το γεγονός ότι έχουμε δίκιο!


Τσίπρας: Αντλούμε δύναμη από το γεγονός ότι έχουμε δίκιο
O Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Ιωάννη Καποδίστρια, ο οποίος γεννήθηκε στη Ρωσία [sic]  (Φωτογραφία:  Reuters )
Αγία Πετρούπολη
Η Ελλάδα δίνει γενναία μάχη αυτούς τους μήνες και αντλεί δύναμη από το γεγονός ότι έχει δίκιο, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος σε ομογενείς στην Αγία Πετρούπολη την Παρασκευή.
«Θέλω να σας υποσχεθώ, όπως και στη Μόσχα, όταν σας συνάντησα, ότι θα ξεκινήσουμε μια νέα περίοδο στις ελληνορωσικές σχέσεις. Και θεωρούμε εσάς, που ζείτε στη Ρωσική Ομοσπονδία, τους σημαντικότερους πρεσβευτές της πατρίδας μας» δήλωσε ο πρωθυπουργός μετά την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Ιωάννη Καποδίστρια.
Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι στόχος της προσπάθειας της ελληνικής κυβέρνησης και του λαού είναι «να ξανακάνουμε κυρίαρχη χώρα την πατρίδα μας και το λαό να έχει ψηλά το κεφάλι και να ζει με αξιοπρέπεια».
«Η Ελλάδα δίνει σπουδαία και γενναία μάχη αυτούς τους μήνες, περνά μεγάλη οικονομική κρίση και  οικονομικές δυσκολίες. Αλλά εσείς γνωρίζετε από δυσκολίες. Τις έχετε ξεπεράσει και έχετε σταθεί στα πόδια σας. Είναι βασικό χαρακτηριστικό του ελληνισμού, όταν έχουμε στόχο και αξίες, όταν έχουμε στοχοπροσήλωση ακόμη και τις μεγαλύτερες δυσκολίες να τις ξεπερνούμε» σημείωσε ο πρωθυπουργός.
Επισήμανε ότι «αντλεί κανείς δύναμη από το γεγονός ότι έχει δίκαιο» και τόνισε ότι «προσπαθεια όλου του ελληνισμού και ελληνκού λαού είναι να ξανακάνουμε κυρίαρχη χώρα την πατρίδα μας και ο λαός να ζει με αξιοπρέπεια. Να είστε περήφανοι που είστε Έλληνες».
Ο Αλέξης Τσίπρας πρόκειται να συναντηθεί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στις 16:15, ενώ νωρίτερα θα μιλήσει στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ.
Πριν από την ομιλία του στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση με τον πρώτο τη τάξει αναπληρωτή πρωθυπουργό της Κίνας Τζαγκ Γκαολί.
- See more at: http://eco-aegina.blogspot.gr/#sthash.kl6hlMfu.dpuf

Τα πολιτιστικά μονοπάτια της Αίγινας !

  Τα πολιτιστικά μονοπάτια   Select Language Τα πολιτιστικά μονοπάτια της Αίγινας  είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Αίγινας με τη...