Συνέντευξη των Οικολόγων – Πράσινων στον Πειραιά.

Συνέντευξη των Οικολόγων – Πράσινων στον Πειραιά


Όπως είναι γνωστό  πραγματοποιήθηκε τη  Δευτέρα το πρωί στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, η συνέντευξη των Οικολόγων Πρασίνων Πειραιά σχετικά με την πορεία του κόμματος προς τις ευρωεκλογές. Όπως τονίστηκε,  τα ευνοϊκά δημοσκοπικά αποτελέσματα οφείλονται στην αυξανόμενη περιβαλλοντική ευαισθησία των Ελλήνων πολιτών ,όπως και στην κατανόηση και στην αποδοχή του ότι το κόμμα των Οικολόγων Πρασίνων (ΟΠ) εισάγει έναν νέο πολιτικό πολιτισμό στην εγχώρια πολιτική σκηνή.
Η πράσινη στροφή στην ανάπτυξη , πράσινη λύση στην κρίση, η οικονομία των πολιτών, η άμεση δημοκρατία αποτελούν κύριους άξονες του εκλογικού προγράμματος και μονόδρομο προς τη λύση του πλανητικού περιβαλλοντικού προβλήματος.
Μεταξύ άλλων υπογραμμίστηκε πως οι Οικολόγοι Πράσινοι  είναι το πολιτικό κόμμα ,που μπορεί να εφαρμόσει τέτοιες λύσεις γιατί άλλωστε αυτό πρώτο τις διατυπωσε. «Χειριζόμαστε αυτές τις λύσεις αποτελεσματικότερα γιατί οι προτάσεις μας είναι συνολικές και σαφείς. Οι «πράσινες» προτάσεις των άλλων κομμάτων δεν είναι» τονίστηκε.
Παράλληλα έγινε σαφές πως η επίθεση ,που γίνεται από τα άλλα κόμματα και τα κέντρα ,που ελέγχουν , οφείλεται στον πανικό που δημιουργεί η άνοδος των Οικολόγων Πράσινων.
Τέλος τονίστηκε πως οι Οικολόγοι Πράσινοι Πειραιά, όπως άλλωστε και όλοι οι Οικολόγοι Πράσινοι , αισιοδοξούν για το εκλογικό αποτέλεσμα και ορμώμενοι από αυτό δηλώνουν , πως άμεσα μετεκλογικά, θα αναλάβουν  πρωτοβουλία να συγκροτήσουν με ευρύτατη συναίνεση φιλικά προσκείμενων δυνάμεων, παρέμβαση  στην τοπική αυτοδιοίκηση του Πειραιά.
Στην συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν  οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Κώστας Διάκος και Φίλιππος Δραγούμης .Επίσης τα μέλη της Γραμματείας Ορέστης Κολοκούρης ,Γιάννης Χαραλαμπάκης και το μέλος των Οικολόγων Πράσινων Πειραιά Κυριάκος Τσιπούρας.

--
Γρηγόρης θ. Μαλτέζος
- Ενεργειολόγος  Μηχανικός
________________

Τα πολιτιστικά μονοπάτια της Αίγινας !

  Τα πολιτιστικά μονοπάτια   Select Language Τα πολιτιστικά μονοπάτια της Αίγινας  είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Αίγινας με τη...