Μποϋκοτάζ στα προϊόντα του Ισραήλ όσο διαρκεί η επίθεση στην ΓΑΖΑ !!!!

Μποϋκοτάζ στα προϊόντα του Ισραήλ όσο διαρκεί η επίθεση στην ΓΑΖΑ

Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί με θλίψη και οργή τις εικόνες τρόμου, φρίκης και θανάτου που φτάνουν από την Γάζα. Οι βομβαρδισμοί πόλεων, οι δολοφονίες μικρών παιδιών και αμάχων από τις πολεμικές μηχανές δεν μπορεί να είναι κομμάτι του κόσμου που θέλουμε και οραματιζόμαστε, δεν είναι εικόνες που τιμούν τον ανθρώπινο πολιτισμό, εάν θέλουμε να πιστεύουμε πως υπάρχει τέτοιος.

Η βία και ο θάνατος πρέπει να σταματήσουν, είτε αυτές προκαλούνται από την υπερεξοπλισμένη πολεμική μηχανή του Ισραήλ, είτε από τις πρωτόγονες τυφλές ρουκέτες της Χαμάς.

Οι Παλαιστίνιοι πρέπει να αφεθούν να ζήσουν σε συνθήκες που εξασφαλίζουν την ζωή, την ασφάλεια τους, αλλά και την κάλυψη των βιοτικών τους αναγκών. Δικαιούνται και αυτοί οι συνάνθρωποί μας να αποκτήσουν παρόν και μέλλον και όχι να ζουν στην φυλακή του θανάτου, στο γκέτο που λέγεται Γάζα. Αλλιώς η βία θα συνεχίσει να απαντιέται με βία και να αναπαράγεται. 

Ως πολίτες – καταναλωτές έχουμε ένα μόνο σημαντικό «όπλο» για να πιέσουμε και να επιβάλλουμε την ειρήνη : την άρνηση αγοράς, το «μποϋκοτάζ».    

Μέχρι να παύσουν οι εικόνες του θανάτου από την Γάζα, μέχρι να σταματήσει η επίθεση στους πολίτες και κατοίκους της Γάζας, εμείς οι Έλληνες καταναλωτές αποφασίζουμε να μην αγοράζουμε κανένα προϊόν που προέρχεται από το Ισραήλ. 

Αποφασίζουμε Μποϋκοτάζ στα προϊόντα του Ισραήλ όσο διαρκεί η επίθεση στην ΓΑΖΑ. 

Αυτή είναι η απάντηση που στοιχίζει ουσιαστικά στους επιτιθέμενους και συστοιχίζει τους πολίτες, τους ενώνει δραστικά σε ένα κοινό σκοπό.

Είναι το καθήκον μας, είναι το παγκόσμιο όπλο των πολιτών υπέρ της ειρήνης και ενάντια στην βία και τον θάνατο του πολέμου και είναι όπλο αποτελεσματικό. 

Ας το σκεφτούμε βαθιά, ας το κάνουμε παγκόσμιο θεσμό αποτρεπτικό για τον πόλεμο και στο μέλλον:

Όποιο κράτος επιτίθεται πολεμικά, όποιος επιτίθεται σε αμάχους με πολεμικά όπλα θα έχει να αντιμετωπίσει την παγκόσμια άρνηση αγοράς των προϊόντων του, το παγκόσμιο μποϋκοτάζ.           

Αυτό είναι σήμερα το όπλο των πολιτών του κόσμου μας, το όπλο της ειρήνης, το όπλο της ζωής, αυτή είναι η απάντησή μας.

Δεν θέλουμε προϊόντα ποτισμένα με θάνατο, δεν θέλουμε προϊόντα ποτισμένα με αίμα αθώων παιδιών και αμάχων, δεν θέλουμε να στηρίζουμε όσους χρησιμοποιούν τις μηχανές του θανάτου. 

Καλούμε όλους τους Ελληνες πολίτες, όλους τους Ελληνες και κατοίκους αυτής της χώρας να ενεργήσουν για την ΕΙΡΗΝΗ.

Ολοι μας πρέπει να ρωτάμε εάν ένα προϊόν έχει προέλευση από το Ισραήλ και να μην το αγοράζουμε.

Να τονίζουμε στους «προμηθευτές» εμπόρους ότι δεν πρόκειται να αγοράσουμε προϊόντα ισραηλινής προέλευσης όσο διαρκεί η επίθεση στην Γάζα και να τους καλούμε να ενημερώσουν τους Ισραηλινούς προμηθευτές τους. 

Μποϋκοτάζ στα προϊόντα του Ισραήλ όσο διαρκεί η επίθεση στην ΓΑΖΑ.

Τα πολιτιστικά μονοπάτια της Αίγινας !

  Τα πολιτιστικά μονοπάτια   Select Language Τα πολιτιστικά μονοπάτια της Αίγινας  είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Αίγινας με τη...