Ο ανθρωπος του 2008...

Ο άνθρωπος του 2008...

.Από το paratolmo.blogspot.com

Είναι πραγματικά το παράδειγμα της δύναμης, της θέλησης, της επιμονής, της ανθρωπιάς .Έχει προσβληθεί από μια σπάνια και ανίατη νευρολογική νόσο. Λέγεται αμυοτροφικη πλευρική σκλήρυνση ALS. Δεν κινεί ΟΥΤΕ στο ελάχιστο κανένα μέρος του σώματος παρα μόνο τα μάτια. Όπως θα δείτε αναπνέει και μηχανικά. Όμως σε πείσμα όλων δημιούργησε το πρώτο forum στην Ελλάδα για ασθενείς με ΑLS.
Επίσης το πρώτο site για ασθενείς με ALS.Και όλα αυτά MONO με τα ματια.Προσπαθεί να βοηθήσει άλλους ασθενείς στο διαδίκτυο γράφοντας καθημερινά.   http://www.youtube.com/watch?v=4OhUNZZZTws&eurl Αυτή την περίοδο εχει εκκίνηση μια εκστρατεία μέσα απο το Forum  http://als-net.gr/forum/index.php για καταφέρει να ενημερώσει και ευαισθητοποιήσει το Υπουργείο Υγείας, ετσι ώστε να γιν ει εισαγωγή και συνταγογράφηση του φάρμακου IPLEX, για να κρατηθεί ζωντανός. Από χθες μέσα από το Forum άρχισε να μαζεύει υπογραφές για να τις στείλει ο δικηγόρος στον Υπουργό.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ email ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΥΓΕΊΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΛΕΞΗ "ΤΟ IPLEX ΣΤΟ ΦΩΤΗ"  
Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι. 

ΑΙΓΙΝΑ :ΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ

  ΑΙΓΙΝΑ :ΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ Αναρτήθηκε από το  AEGINA STUDIO ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ Οι συνοικισμοί ή μικροσυνικοισμοί της...