Πρόσκληση σε ημερίδα για την αναβάθμιση της ζωής στην Αίγινα.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014, 

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΙΓΙΝΑΣ, ΩΡΑ 10:30   

"Η Ζωή στην Αίγινα: χωρίς σκουπίδια; με βιολογικό καθαρισμό; 

με αυτάρκεια νερού; χωρίς διακοπές ηλεκτροδότησης;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
    Πιστεύουμε  ότι πρέπει να λάβουμε πρωτοβουλίες για να αντιμετωπίσουμε τα χρονίζοντα προβλήματα που υποβαθμίζουν ακατάσχετα την καθημερινότητά μας. Πρέπει να δραστηριοποιηθούμε  ως πολίτες και να επιδιώξουμε λύσεις, κυρίως με τις δικές μας δυνάμεις.
    Εφόσον έχουμε αρωγό και τα θεσμικά όργανα τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Η δε νέα δημοτική αρχή αλλά και κάθε άλλη συλλογικότητα θα μας βρουν δίπλα τους σε κάθε θετική πρόταση. Δεν σχετιζόμαστε παραταξιακά και κομματικά με κανέναν.
      Οι τομείς όπου εστιάζουμε την προσοχή μας είναι:
                              - απορρίμματα,
                               - λύματα,
                               - λειψυδρία,
                               - ηλεκτρική ενέργεια.

   Προσπαθούμε να ανοίξει διάλογος με αποτελεσματικότητα και έμπρακτα, ώστε συλλογικά να αρχίσουμε οι πολίτες να αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση της καθημερινότητάς μας. Προσκαλέσαμε εισηγητές που έχουν επιστημονική και πρακτική / επιχειρηματική κατάρτιση και εμπειρία στη διαχείριση και αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων. Σκοπός μας είναι η αμοιβαία επωφελής, ανταποδοτική και αξιοπρεπής δράση των δημοτών. Ώστε ο τόπος μας να καθαριστεί και το περιβάλλον να αναβαθμιστεί και η οικονομία μας να τονωθεί, με κοινή ωφέλεια.
  Σας περιμένουμε όλους.

           Ομάδα Πολιτών Αίγινας για την Ελληνική Πολιτική.
            Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αίγινας.
            Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος.

Τα πολιτιστικά μονοπάτια της Αίγινας !

  Τα πολιτιστικά μονοπάτια   Select Language Τα πολιτιστικά μονοπάτια της Αίγινας  είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Αίγινας με τη...