ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ .

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ & ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010
        
 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ
Δευτέρα, 08 Νοέ. 2010, 16:09
Σημαντική ήταν η παρουσία και οι επιδόσεις των πράσινων σχημάτων στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Παρουσιάζοντας τα πρώτα στοιχεία, ο εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων Γιάννης Παρασκευόπουλος τόνισε:
 
Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ - Με επίσκεψη της Ελεάννας Ιωαννίδου στη Λάρισα,ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις των Οικολόγων Πράσινων για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές
Παρασκευή, 05 Νοέ. 2010, 00:00
Επίσκεψη στη Λάρισα πραγματοποίησε σήμερα, τελευταία μέρα της προεκλογικής περιόδου, η εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πράσινων, Ελεάννα Ιωαννίδου.
 
ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δευτέρα, 08 Νοέ. 2010, 00:49
Αν και οι πολίτες γύρισαν την πλάτη στο πολιτικό σύστημα, οι Ο.Π. ξεπέρασαν παντού τα ποσοστά των προηγούμενων εκλογών
 
ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΜΑΣ
Παρασκευή, 05 Νοέ. 2010, 16:15
Έκκληση στους πολίτες να συμμετέχουν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και να αρνηθούν τα διλήμματα του πολιτικού συστήματος, απευθύνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι. Καθώς η προεκλογική εκστρατεία φθάνει στο τέλος της, σε κοινή δήλωσή τους οι εκπρόσωποι Τύπου Ελεάννα Ιωαννίδου και Γιάννης Παρασκευόπουλος τονίζουν:
 

Τα πολιτιστικά μονοπάτια της Αίγινας !

  Τα πολιτιστικά μονοπάτια   Select Language Τα πολιτιστικά μονοπάτια της Αίγινας  είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Αίγινας με τη...