ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ (οπωσδήποτε) ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ !!!

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ (οπωσδήποτε)
ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ !!!



1. Σκεφτείτε εκείνο το κωλοπαίδι στη διαφήμιση της Greenpeace: Προτιμάτε να το ξαναδείτε μετά από 20 χρόνια να λέει"εγώ σας τα έλεγα αλλά δεν με ακούσατε; ή εχμ...συγνώμη βασικά ήμουν λίγο υπερβολικός Δεν ήταν και τόσο σοβαρά τα πράγματα Και πάλι συγνώμη .."
2. Αν οι πάγοι των πόλων συνεχίσουν να λιώνουν, σε μερικά χρόνια η Κηφισιά θα είναι παραθαλάσσιο θέρετρο και τα Εξάρχεια θα έχουν θέα στη θάλασσα - έχετε σκεφτεί πόσο θα αυξηθούν οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων;
3. Επίσης, τα νησιά του Αιγαίου θα πάνε να κάνουν παρέα στην Χαμένη Ατλαντίδα, στον βυθό της θάλασσας - και πού θα κάνει διακοπές ο λαός; Στα Γρεβενά;;;
4. Ο ήλιος δεν καίει μόνο για σένα που είσαι γκέι, αλλά για όλους μας. Και όσο μεγαλώνει η τρύπα του όζοντος, τόσο περισσότερο κινδυνεύουμε από τις βλαβερές ακτίνες του. Να δείτε που σε μερικά χρόνια θα απαγορεύεται δια νόμου η ηλιοθεραπεία και τα μπάνια του λαού θα λαμβάνουν χώρα σε μπανιέρες και κλειστά κολυμβητήρια.
5. Κάθε τόσο εξαφανίζεται και ένα είδος ζώου. Με αυτόν το ρυθμό θα εξαφανιστούν από τον πλανήτη όλα τα ζώα, εκτός από αυτά που προκάλεσαν την καταστροφή (δηλαδή τους ανθρώπους) και τις κατσαρίδες, που ως γνωστόν αντέχουν σε όλες τις κακουχίες - φαντάζεστε έναν κόσμο όπου υπάρχουν μόνο άνθρωποι και κατσαρίδες; (Μπλιαχ!)
6. Τα αποθέματα νερού στον κόσμο μειώνονται εξαιτίας της υπερκατανάλωσης. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα μας μείνει μόνο το Perrier - σε αυτήν την περίπτωση, εγώ δηλώνω υπεύθυνα ότι θα αυτοκτονήσω πίνοντας ποντικοφάρμακο (πού είναι και πιο νόστιμο, ειδικά αν δεν είσαι ποντίκι).
7. Κάθε χρόνο αυξάνεται κατακόρυφα η μέση θερμοκρασία του πλανήτη. Σε λίγα χρόνια όλοι οι μήνες θα είναι το ίδιο ζεστοί, με αποτέλεσμα όλοι και όλες να κυκλοφορούν καλοκαίρι και χειμώνα με βερμούδες, πέδιλα και εξώπλατες/εξώβυζες/εξώκοιλες μπλούζες - πόση κακογουστιά μπορείτε να αντέξετε;
8. Επίσης, όσο αυξάνεται η θερμοκρασία αυξάνονται και οι εκκρίσεις συγκεκριμένων και βρωμερών ανθρώπινων υγρών. Έτσι, σύντομα η κύρια αιτία αναπνευστικών προβλημάτων δεν θα είναι το τσιγάρο ή το καυσαέριο, αλλά η τοξική μασχαλίλα του διπλανού στο λεωφορείο.
9. Λόγω της υπερβολικής ζέστης, τα μελλοντικά γήπεδα ποδοσφαίρου θα είναι κλειστά και με δυνατό κλιματισμό για να μη λιποθυμούν οι ποδοσφαιριστές - έχετε δοκιμάσει ποτέ να φωνάξετε σε κλειστό χώρο γαμιέται ο τάδε και ο δείνα Καμία σχέση
10. Οι βροχές στο μέλλον θα αποτελούν σπάνιο φαινόμενο. Έτσι, οι τιμές των οπωροκηπευτικών θα πάρουν την ανιούσα. Έτσι, θα αυξηθούν τα ρεπορτάζ του Alter για την αισχροκέρδεια στην λαχαναγορά του Ρέντη. Έτσι, θα αυξηθούν οι πωλήσεις των ειδικών σακούλων για εμετό.
11. Οι συγκεντρώσεις των τοξικών ρύπων πάνω από την Αθήνα και τις άλλες μεγάλες πόλεις ήδη ξεπερνούν το όριο επιφυλακής. Σύντομα θα ξεπεράσουν και το όριο αντοχής του ανθρώπινου οργανισμού, με αποτέλεσμα να πρέπει να φοράμε αντιασφυξιογόνες μάσκες, κάτι που θα μειώσει δραστικά τις πιθανότητές μας να φλερτάρουμε με το παιδί στο απέναντι τραπέζι ή το γκομενάκι στο μετρό. Φαντάζεστε μελλοντικό Σε είδα στην Athens Voice ,Σε είδα στο μετρό, κατέβηκες στην Ομόνοια Εσύ καφέ μάσκα με πορτοκαλί μπλουζάκι (τέλειος συνδυασμός!), εγώ γκρι μάσκα με μαύρη αμάνικη μπλούζα Με κοίταζες συνέχεια - δηλαδή έτσι νομίζω, είναι κι αυτές οι κωλομάσκες Στείλε εδώ..
12. Σε μερικά χρόνια η αύξηση της στάθμης των υδάτων θα προκαλέσει τη βύθιση των Κάτω Χωρών. Έτσι, θα στερηθούμε τις υπέροχες βελγικές σοκολάτες, τα πεντανόστιμα ολλανδικά τυριά και εεεε και τέλος πάντων ό,τι βγάζει το Λουξεμβούργο.
13. Οι επισκέψεις των σχολείων στα αρχαιολογικά μουσεία είναι ήδη ανυπόφορα βαρετές. Θα θέλατε τα παιδιά σας να επιβαρυνθούν και με νέες, ακόμα πιο βαρετές επισκέψεις σε νεότευκτα δασικά μουσεία, στα οποία θα μαθαίνουν ότι κάποτε στη Γη υπήρχαν κάτι καφέ κολόνες που ήταν πράσινες στην κορυφή τους και τις λέγανε δέντρα Δεν τα λυπάστε;
14. Νέφος, καυσαέριο, μονοξείδιο του άνθρακα: Οι βλαβερές συνέπειες της υπερβολικής χρήσης των αυτοκινήτων προκαλούν ποικίλα προβλήματα υγείας, ιδίως αναπνευστικά. Δεν ντρέπεστε ρε να βαραίνετε με την ποταπή παρουσία σας το ήδη υπερφορτωμένο Εθνικό Σύστημα Υγείας; Να πάρετε πατίνια!
15. Όσο περισσότερο μολύνονται οι θάλασσες και οι ποταμοί, τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να εμφανιστεί ξαφνικά ένα μεταλλαγμένο σούπερ ανθρωποφάγο τέρας και να μας φάει για πρωινό - αν δεν είδατε ακόμα σε DVD τον Επισκέπτη , έχετε ήδη αργήσει.

Τα πολιτιστικά μονοπάτια της Αίγινας !

  Τα πολιτιστικά μονοπάτια   Select Language Τα πολιτιστικά μονοπάτια της Αίγινας  είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Αίγινας με τη...