«Οικολογική καλλιέργεια σε μικρούς λαχανόκηπους»

 
Οικολογική καλλιέργεια σε μικρούς λαχανόκηπους


Κυκλοφόρησε το βιβλίο μου   «Οικολογική καλλιέργεια σε μικρούς λαχανόκηπους».  Ένας πολύτιμος οδηγός για ερασιτέχνες καλλιεργητές που θέλουν να καλλιεργήσουν οικολογικά και να πετύχουν παραγωγή νόστιμων και υγιεινών λαχανικών για την οικογένειά τους.
·     Δίνει οδηγίες για την  εγκατάσταση του οικολογικού λαχανόκηπου και καλύπτει τα θέματα λίπανσης και φυτοπροστασίας, στα οποία «σκοντάφτουν» όχι μόνο οι αρχάριοι καλλιεργητές,  αλλά συχνά και οι προχωρημένοι.
·      Είναι απλά γραμμένο, εύχρηστο, και δίνει λύσεις σε πρακτικά προβλήματα όσο κανένα άλλο βιβλίο στην ελληνική αγορά. Οι λύσεις  που προτείνει βασίζονται κυρίως στην εμπειρία του ίδιου συγγραφέα αλλά και άλλων  οικοκαλλιεργητών.
· Θα βρούν σ αυτό χρήσιμα στοιχεία και οι επαγγελματίες παραγωγοί.
·      Περιέχει επίσης και οδηγίες για την παρασκευή κομπόστ και πλήθος παραπομπές και επαφές για παραπέρα ψάξιμο.
·     64 σελίδες, τιμή πώλησης 10 €.
·     Διατίθεται από επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και καταστήματα βιολογικών προϊόντων στην Κρήτη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σταδιακά η διανομή επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να το προμηθευτείτε και απο εμένα, με μήνυμα στο blog ή τηλέφωνο  στο 6970267502.

Προτάσεις για περπάτημα και εξερεύνηση

Προτάσεις για περπάτημα και εξερεύνηση ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ Η πόλη της Αίγινας είναι εκεί όπου βρίσκεται και το κύρι...