Μειώνω - Επαναχρησιμοποιώ - Ανακυκλώνω!

Μειώνω - Επαναχρησιμοποιώ - Ανακυκλώνω
Από OLIVE GREEN
Με αυτό το σύνθημα 7 έως τώρα  εταιρείες συνεταιριστικές και λαϊκής βάσης ανακυκλωνουν τα απορρίματά τους , καθαρίζοντας το περιβάλλον και αποκομίζοντας οικονομικά οφέλη , για τους πολίτες και τις κοινωνίες! Ενα πρωτοποριακό οικολογικό εγχείρημα που προσφέρει διεξόδους ...πραγματικής ανάπτυξης στην πιο ζοφερή μεταπολεμική περίοδο στη χώρα μας . Η πατέντα είναι 100% ελληνική και απασχολεί ήδη πολλές περιοχές , αλλά και διεθνείς οργανώσεις και φορείς! Όπως θα φαντάζεστε ΔΕΝ απασχολεί την ελληνική πολιτεία ...Της αρκεί το εικονικό ...success story!   
  • Πρόκειται για :    την Λακωνική Βιοενεργειακή ΑΕ, στη Σπάρτη, την Αρκαδική Εναλλακτική ΑΕ,στην Τρίπολη, την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Καλλονή - Κελλιά», στην Τήνο, την αστικός μη κερδοσκοπικός συνεταιρισμός ΜοίκοΝΟΣ, στη Μύκονο, την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. της Πάτρας, την υπό ίδρυση ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. στην Ικαρία ( και την υπό ίδρυση ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.  ΑΙΓΙΝΑ ΟΙΚΟ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ)

 Οι αρχές της Λακωνικής Μεθόδου Διαχείρισης Απορριμάτων (ονομάστηκε έτσι απο τον τόπο πρώτης εφαρμογής και τον εμπνευστή της ) είναι σημαντικό να βρίσκονται στα υπόψιν όλων μας, μιας και προσφέρουν την θεωρητική βάση για την εφαρμογή και ανάπτυξη και σε άλλες περιοχές. Και λόγω των συνθηκών που ζούμε αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πιστέψουμε ξανά πως μπορούμε να κάνουμε πολλά , ενωμένοι !  

Τα πολιτιστικά μονοπάτια της Αίγινας !

  Τα πολιτιστικά μονοπάτια   Select Language Τα πολιτιστικά μονοπάτια της Αίγινας  είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Αίγινας με τη...