http://aeginaportal.gr/ Την αντίδραση του κυρίου Νίκου Χατζημέρη, μόνιμου υπάλληλου του Δήμου Αίγινας στον τομέα της αποκομιδής ανακυκλώσιμων, προκάλεσε δήλωση του αντιδημάρχου κυρίου Νίκου Τζίτζη. Ο κύριος Τζίτζης σε συνέντευξη Τύπου το Σάββατο είχε υποστηρίξει ότι η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων γίνεται "περιστασιακά". Ωστόσο ο αρμόδιος υπάλληλος του Δήμου Αίγινας κύριος Νίκος Χατζηπέρης δηλώνει ότι η αποκομιδή στους μπλε κάδους ανακύκλωσης γίνεται καθημερινά. Κάθε μέρα συλλέγονται τέσσερις τόνοι ανακυκλώσιμα υλικά (όση είναι και η χωρητικότητα του οχήματος) που μεταφέρονται στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στην Ελευσίνα.

ΑΠΟ ΤΟ AEGINA PORTAL
Όπως δηλώνει ο ίδιος, ειδικά μάλιστα τον τελευταίο μήνα εργάζεται και τα Σάββατα ώστε να μπορεί να ισορροπεί τις ανάγκες σε όλες τις περιοχές της Αίγινας, περνώντας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα από κάθε περιοχή, ενώ σημειώνει ότι η εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου είναι πολύ δύσκολη. Τέλος ζητά από τους κατοίκους και τους παραθεριστές του νησιού και όσους ενδιαφέρονται για το περιβάλλον, να συνεχίσουν να διαχωρίζουν τα απορρίμματα τους γεμίζοντας τους μπλε κάδους.

Τα πολιτιστικά μονοπάτια της Αίγινας !

  Τα πολιτιστικά μονοπάτια   Select Language Τα πολιτιστικά μονοπάτια της Αίγινας  είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Αίγινας με τη...