H ΔΗΩ διοργανώνει την έκθεση Ecofestival 2011


Έρχεται το ανανεωμένο Ecofestival με παράλληλες εκδηλώσεις.


ImageΕπιτέλους ξεκινάει η διαδικασία κράτησης περιπτέρων της μεγαλύτερης πανελλήνιας Έκθεσης Βιολογικών Προϊόντων και Υπηρεσιών Ecofestival 2011. Με νέους συνεργάτες, νέο εκθεσιακό χώρο, νέες ιδέες, και πληθώρα νέων εκδηλώσεων, η έκθεση Ecofestival 2011 επιστρέφει στις 25-28 Νοεμβρίου 2011, στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC, στην Παιανία, και υπόσχεται την δυναμικότερη εκδήλωση στα βιολογικά προϊόντα.
 Φέτος μάλιστα, η επιτυχία της εκδήλωσης είναι πιο εγγυημένη από ποτέ, καθώς οι νέοι συνεργάτες, αλλά και η συστέγαση της έκθεσης Ecofestival 2011 με την 3η ΕΛΤΡΟΠ, την εμπορική έκθεση ελληνικών τροφίμων, ποτών, εξοπλισμού και αγροτικής οικονομίας, την FROZENexpo, έκθεση κατεψυγμένων ειδών διατροφής και σχετικού εξοπλισμού, καθώς και το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων του Κόσμου, διασφαλίζουν αυξημένη συμμετοχή και επισκεψιμότητα, και φέρνουν νέο αίμα στην έκθεση.

Εδώ και 14 χρόνια, ο Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ, διοργανώνει την έκθεση Ecofestival για να ενδυναμώσει την αγορά των βιολογικών προϊόντων, να δημιουργήσει επαγγελματικές ευκαιρίες στον κλάδο, να στηρίξει τους παραγωγούς και τους επιχειρηματίες διασφαλίζοντας την σωστή προβολής τους, αλλά και να προσφέρει έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση στο ευρύ κοινό.
Σήμερα, η αγορά αντιμετωπίζει περισσότερο από ποτέ την ανάγκη για σωστή προβολή, «έξυπνες» ευκαιρίες και ευρεία διάθεση των βιολογικών προϊόντων. Για το λόγο αυτό, ο Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ, σε συνεργασία με τους δυνατότερους παίκτες στον κλάδο της διοργάνωσης εκθέσεων αλλά και τους δυναμικότερους συνεργάτες στον χώρο των ΜΜΕ, διοργανώνει για άλλη μία χρονιά την Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων και Υπηρεσιών Ecofestival 2011, την μεγαλύτερη έκθεση στον κλάδο, και την μόνη αποκλειστικά με πιστοποιημένα προϊόντα.
Στην έκθεση θα λάβουν μέρος παραγωγοί και επιχειρηματίες από πληθώρα τομέων:
- Παραγωγή, τυποποίηση και μεταποίηση βιολογικών γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων (λάδι, κρασί, αρτοσκευάσματα, ζυμαρικά, όσπρια, γλυκά, μέλι, τυρί, αυγά, κρέας, φρούτα, λαχανικά, ποτά, χυμοί, βότανα, κ.ά.)
- Εισαγωγείς, έμποροι, και καταστήματα βιολογικών προϊόντων
- Οικολογικά είδη προσωπικής υγιεινής και νοικοκυριού (καλλυντικά, προσωπική υγιεινή, ρούχα, έπιπλα, απορρυπαντικά και είδη σπιτιού
- Βιολογικά λιπάσματα, εισροές, εφόδια, μηχανήματα, κομποστοποίηση
- Υπηρεσίες (πιστοποιήσεις, ποιοτικός έλεγχος, συμβουλευτικές υπηρεσίες, εκπαίδευση)
- Διεθνείς οργανισμοί και ινστιτούτα
- Αγροτουρισμός και οικοτουρισμός
- Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (φωτοβολταϊκά, βιομάζα, ανεμογεννήτριες)
- Ανακύκλωση, διαχείριση φυσικών πόρων και αποβλήτων, περιβαλλοντική έρευνα, οικολογική δόμηση
- Φορείς, μη κυβερνητικοί οργανισμοί, περιβαλλοντικές οργανώσεις (προστασίας άγριων
ζώων και φυσικού πλούτου, οικολογικής διαβίωσης, δίκαιου εμπορίου
- Δημόσιοι οργανισμοί, τοπική αυτοδιοίκηση, επιμελητήρια, εκπαιδευτικά ιδρύματα,
Συνεταιρισμοί παραγωγών
- ΜΜΕ, εκδόσεις
Για περισσότερες πληροφορίες για το γεγονός της χρονιάς στον κλάδο των βιολογικών προϊόντων και για κράτηση περιπτέρων, απευθυνθείτε στον Οργανισμό ΔΗΩ (210-8224384) και στην Vinetum (210-7660560).

Τα πολιτιστικά μονοπάτια της Αίγινας !

  Τα πολιτιστικά μονοπάτια   Select Language Τα πολιτιστικά μονοπάτια της Αίγινας  είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Αίγινας με τη...