Θέλουμε να είμαστε ο σπόρος που θα αλλάξει τα πολιτικά πράγματα της χώρας

«Eίμαστε εδώ για να μείνουμε», λένε οι Οικολόγοι Πράσινοι

Παράδειγμα προς μίμηση για το πως πρέπει να διεξάγεται η πολιτική αντιπαράθεση και σημαντική δύναμη στο χώρο της πολιτικής, χαρακτήρισε τους Οικολόγους Πράσινους ο επικεφαλής της εκστρατείας τους, Νίκος Χρυσόγελος.

Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα ευχαρίστησε τους χιλιάδες Έλληνες που ψήφισαν τους οικολόγους και υποστήριξε ότι η νομοθεσία στέρησε την εκπροσώπηση τους στην Βουλή. Τόνισε ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι, μετά τον υπερδιπλασιασμό των ποσοστών τους συγκριτικά με τις προηγούμενες εκλογές, είναι μια πολιτική δύναμη που απευθύνεται σε σημαντικό και αυξανόμενο τμήμα της Ελληνικής κοινωνίας και πως είναι εδώ για να μείνουν.

Μιλώντας για το νικητή των εκλογών, αφού έδωσε συγχαρητήρια στο ΠΑΣΟΚ για την νίκη του, πρόσθεσε πως δεν εξέφρασε συγκεκριμένες θέσεις στην προεκλογική του εκστρατεία, κάτι που έκαναν οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Τέλος, ανέφερε πως οι Οικολόγοι Πρασινοι θα συνεχίσουν να καταθέτους προτάσεις διεξόδου και να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες σε θέματα που αφορούν τη διαφάνεια, ένα δημοκρατικό τρόπο διακυβέρνησης, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την προστασία του περιβάλλοντος και του κλίματος με την δημιουργία νέων πράσινων θέσεων εργασίας και την αλλαγή του οικονομικού μοντέλου .


Τα πολιτιστικά μονοπάτια της Αίγινας !

  Τα πολιτιστικά μονοπάτια   Select Language Τα πολιτιστικά μονοπάτια της Αίγινας  είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Αίγινας με τη...