ΔΙΚΤΥΟ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ.

ΔΙΚΤΥΟ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ.



ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΗΠΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Με την ευκαιρία της «Ημέρας Δράσης για Ελεύθερες Ακτές» και της γενικότερης προσπάθειας που κάνουμε για την προστασία και ήπια ανάπτυξη στο Σαρωνικό, θα πραγματοποιήσουμε Επιστημονική Ημερίδα στην οποία θα συμμετέχουν οι εξής εισηγητές :
- Πολύζος Ιωάννης, Αντιπρύτανης Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με θέμα : Αστικός χώρος και Παραλιακό Μέτωπο του Σαρωνικού.
- Καραμανώφ Μαρία, Σύμβουλος του Συμβουλίου Επικρατείας και του Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος με θέμα: Το νομικό καθεστώς για τις παραλίες και τον αιγιαλό και η αναγκαιότητα της εφαρμογής του.
- Δελαπόρτα Αικατερίνη, Αρχαιολόγος Διευθύντρια Β' Εφορίας Αρχαιοτήτων με θέμα: Ο Σαρωνικός στην Αρχαιότητα από την Ελευσίνα μέχρι το Σούνιο.
- Ευαγγελίδου Μάρω, Αρχιτέκτων Σύμβουλος του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου της Αθήνας με θέμα: Το Προεδρικό Διάταγμα για τις παραλίες του Σαρωνικού και η συμβολή του στην προστασία και ήπια διαχείριση της παραλιακής ζώνης.
- Τότσικας Πάνος, Πολεοδόμος με θέμα: Το Σχέδιο του νέου Ρυθμιστικού Σχεδίου της Αττικής και οι επιπτώσεις στον κοινωνικό ιστό και το περιβάλλον.
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου και ώρα 18.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βάρης (Θέατρο) – Δημοτικό Σχολείο Βάρης οδός Άττιδος.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

Τα πολιτιστικά μονοπάτια της Αίγινας !

  Τα πολιτιστικά μονοπάτια   Select Language Τα πολιτιστικά μονοπάτια της Αίγινας  είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Αίγινας με τη...