Υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο των Οικολόγων Πράσινων ο Νότης Μαυρουδής .

Ξεκινά η καμπάνια

Υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο των

Οικολόγων Πράσινων ο Νότης Μαυρουδής

 Θεσσαλονίκη - Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009  [ 23:11 ]

Την καμπάνια τους για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου εγκαινίασαν οι Οικολόγοι Πράσινοι στη Θεσσαλονίκη σε εκδήλωση παρουσία πολιτικών προσώπων. Στο ψηφοδέλτιο των υποψήφιων Ελλήνων Πράσινων ευρωβουλευτών συμμετέχει ο συνθέτης κιθαρίστας Νότης Μαυρουδής.

Ο Νότης Μαυρουδής ανακοίνωσε την ένταξή του στους Οικολόγους Πράσινους και τη συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο, τονίζοντας την ανάγκη να ενισχυθεί η επικαιρότητα του οικολογικού μηνύματος, αλλά και η αναζήτηση ενός άλλου πολιτισμού.

Μηνύματα θετικά έστειλαν από την πλευρά τους και τα πολιτικά πρόσωπα που παρέστησαν και μίλησαν στην εκδήλωση, όπως οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιάννης Μαγκριώτης και Εύα Καϊλή, αλλά και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μπουτάρη Ανδρέας Κουράκης.

Στην εκδήλωση μίλησαν οι Μιχάλης Τρεμόπουλος, επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου των Οικολόγων Πράσινων, νομαρχιακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, η Μαρία Βασιλάκου, δεύτερη στο ευρωψηφοδέλτιο, αντιπρόεδρος των Αυστριακών Πράσινων και Νίκος Χρυσόγελος, τρίτος στο ευρωψηφοδέλτιο, μέλος της Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων και συντονιστής της καμπάνιας.

«Με τη συνεπή τοπική μας δράση στη Θεσσαλονίκη, όπου εκλέγομαι επί μια δεκαετία, φτάνοντας αυτόνομα το 4,6% και εκλέγοντας δύο νομαρχιακούς συμβούλους, αποδείξαμε πανελλαδικά ότι η οικολογία μπορεί να σταθεί αξιόπιστη προγραμματικά, φερέγγυα οργανωτικά και αυτόνομη πολιτικά» τόνισε ο Μ.Τρεμόπουλος.

«Οι Οικολόγοι Πράσινοι, μια σαφής ευρωπαϊκή δύναμη, πέτυχαν να αποκτήσουν ευρύτερη ακτινοβολία και να καθιερωθούν ως πολιτικός φορέας, με πανελλαδική δικτύωση, με στελέχη δραστήρια στην κοινωνία των πολιτών και συγκροτημένες θέσεις για όλα τα ζητήματα», σημείωσε από την πλευρά του ο Ν.Χρυσόγελος, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι θα είναι στην επόμενη Ευρωβουλή και τη Βουλή.

* Σημειώνεται ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι ζητούν να αναγνωριστεί η Κωνσταντίνα Κούνεβα ως θύμα τρομοκρατικής ενέργειας.
Δημοσίευση σχολίου