ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Ι.Ο.ΑΣ.) «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ»





Δίκτυο Εθελοντών   http://www.ioas.gr/About.asp

  •    Το Δίκτυο αποτελείται από όσους ενεργούς πολίτες δηλώσουν συμμετοχή στις δραστηριότητές του, οι οποίες αφορούν οτιδήποτε συμβάλλει στην Οδική Ασφάλεια (όπως θέματα συνεργασίας, ενημέρωσης, εκπαίδευσης, εκδηλώσεων, Ημερίδων, επισήμανσης επικινδυνότητας σημείων του οδικού δικτύου κ.α.)
  • Άμεση βασική δραστηριότητα του Δικτύου είναι ο εντοπισμός με τη βοήθεια του PIN Project των επικίνδυνων σημείων στο οδικό δίκτυο όλης της χώρας, η πιστοποίηση της επικινδυνότητας του κάθε σημείου και η συνεχής επαφή με την αρμόδια κατά περίπτωση Αρχή (Δήμο, Νομαρχία, ΥΠΕΧΩΔΕ) για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος
  • Το Δίκτυο έχει πανελλαδική διάρθρωση με Ομάδες Εθελοντών ανά Δήμο. Σε κάθε Δημοτική Ομάδα Εθελοντών ορίζεται Τοπικός Συντονιστής με ετήσια θητεία. Την ευθύνη του συνολικού συντονισμού του Δικτύου έχει ο Συγκοινωνιολόγος Νότης Παρασκευόπουλος (notis@paraskevopoulos.net)
  • Η οδική ασφάλεια είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους και ο κίνδυνος των τροχαίων ατυχημάτων αποτελεί ένα ζήτημα που όλοι αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Ενώνοντας τις δυνάμεις και τις προσπάθειές μας μπορούμε να σώσουμε ανθρώπινες ζωές. Βοηθήστε μας να απαλλάξουμε την Ελλάδα από τη θλιβερή πρωτιά θανάτων λόγω τροχαίων ατυχημάτων.

    Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ (Ι.Ο.ΑΣ. ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ) αποτελεί μη κερδοσκοπικό Οργανισμό. Οι οικονομικοί πόροι του αντλούνται από τις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των υποστηρικτών του. Για να συμμετέχετε στη δράση του Ινστιτούτου, για να γίνετε μέλη ή εθελοντές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:

    Ι.Ο.ΑΣ. Πάνος Μυλωνάς  ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Νεμέσεως 2, Τ.Κ. 112 53, Αθήνα

    Τηλ.: 210 86 20 150 και 697-7207756   e-mail: info@ioas.gr Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας.



Τα πολιτιστικά μονοπάτια της Αίγινας !

  Τα πολιτιστικά μονοπάτια   Select Language Τα πολιτιστικά μονοπάτια της Αίγινας  είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Αίγινας με τη...