Το μεγαλύτερο πολιτικό έγκλημα...

Το μεγαλύτερο πολιτικό έγκλημα...

Η κρατική χρηματοδότηση των Τραπεζών
.
Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης
.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο πολιτικό θράσος, πιο τρανταχτή ένδειξη για την σαπίλα και την οσφυοκαμψία του πολιτικού μας συστήματος και της Νέας Διακυβέρνησης από την απόφαση του Υπουργού Οικονομίας να διατεθούν 28 Δισ. EURO  για την σωτηρία της πιο ληστρικής και κυνικής μορφής καπιταλισμού που δεν είναι άλλη από τις τράπεζες.
Αν το Βατοπέδι και η Siemens έχουν χαρακτηριστεί ως τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης η χτεσινή απόφαση είναι από τα σημαντικότερα πολιτικά εγκλήματα της μεταπολίτευσης. Πολιτικό έγκλημα που αν δεν εμπεριέχει τον δόλο , τους καθιστά ακόμα πιο επικίνδυνους.
Καταδικάζουν στην αφάνεια το κράτος πρόνοιας για να εξυπηρετήσουν τους συνδαιτυμόνες τους στα Gala και στις δεξιώσεις τους. Καταδικάζουν σε οικονομική δυσπραγία τον πολίτη για να χρηματοδοτήσουν έστω και εμμέσως την προεκλογική τους περίοδο.Καταδικάζουν ένα ήδη αρτιοσκληρωτικό και ασθενές κράτος πρόνοιας να λειτουργεί με δανεικά την ίδια στιγμή που καθιστούν τις τράπεζες τις πιο ισχυρά κρατικοδίαιτες επιχειρήσεις. Σε περιόδους κρίσης όλοι διαλέγουν με ποιους πάνε και ποιους θα έχουν απέναντι. Η κυβέρνηση χθες επέλεξε.
Η αξιωματική αντιπολίτευση και οι λαλίστατοι κατά τα άλλα βουλευτές τους γιατί κωφεύουν;
------------------------------

Τα πολιτιστικά μονοπάτια της Αίγινας !

  Τα πολιτιστικά μονοπάτια   Select Language Τα πολιτιστικά μονοπάτια της Αίγινας  είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Αίγινας με τη...